Братот на Мартин Нешкоски повикува на протест на денот на неговиот роденден

0 commentsАлександар Нешкоски, братот на Мартин повикува:
„Ве поканувам во вторник на 16 август на денот на раѓањето на мојот брат во 18 часот кај спомен куќата на Мајка Тереза да го изразиме незадоволството од институциите надлежни за случајот со Мартин. Ги поканувам власта, опозицијата и сите други што можат да придонесат да се сплотиме како едно, да го решиме случајот и да се разбудиме од овој кошмар иако загубата е најголема за нас како фамилија, да се потрудиме да не се повтори грозниот чин од таа кобна ноќ“

Потребни се донации за хостинг

0 comments

Почитувани

Официјаниот сајт www.protestira.me времено не е во функција бидејќи приватното лице кое што хостингот го плаќаше од свој џеб, не е во можност да го прави тоа понатаму. Потребна е  потребна вашата финансиска помош. Отворени е сметка за донации чиј што потписник е братот на Мартин, Александар Нешкоски. Ве молиме за вашиот придонес, кој колку може, за овој сајт да се одржи жив.

За донации од Македонија:

Шпаркасе Банка АД Скопје 
Улица: Македонија 9-11, Скопје 1000 Македонија 
Александар Нешкоски
250-0050001400-09 

За донации од странство: 

Bank Details: 
Sparkasse Bank AD Skopje 
Address: Makedonija 9-11, Skopje 1000 Macedonia 
Account holder: Aleksandar Neshkoski
IBAN: MK07250052220022570
SWIFT: INSBMK22