Потребни се донации за хостинг

Почитувани

Официјаниот сајт www.protestira.me времено не е во функција бидејќи приватното лице кое што хостингот го плаќаше од свој џеб, не е во можност да го прави тоа понатаму. Потребна е  потребна вашата финансиска помош. Отворени е сметка за донации чиј што потписник е братот на Мартин, Александар Нешкоски. Ве молиме за вашиот придонес, кој колку може, за овој сајт да се одржи жив.

За донации од Македонија:

Шпаркасе Банка АД Скопје 
Улица: Македонија 9-11, Скопје 1000 Македонија 
Александар Нешкоски
250-0050001400-09 

За донации од странство: 

Bank Details: 
Sparkasse Bank AD Skopje 
Address: Makedonija 9-11, Skopje 1000 Macedonia 
Account holder: Aleksandar Neshkoski
IBAN: MK07250052220022570
SWIFT: INSBMK220 comments: (+add yours?)

Post a Comment