30 дена од протестите - Фотостории од ден 06.07.2011г.


фотогалерија од Виктор Поповски

Фотогалерија на Небојша Гелевски, клик тука 
Фотогалерија на  Vidana DeSigm, клик тука
Фотоприказна на Внукот, клик тука 

0 comments: (+add yours?)

Post a Comment