Братот на Мартин Нешкоски повикува на протест на денот на неговиот роденденАлександар Нешкоски, братот на Мартин повикува:
„Ве поканувам во вторник на 16 август на денот на раѓањето на мојот брат во 18 часот кај спомен куќата на Мајка Тереза да го изразиме незадоволството од институциите надлежни за случајот со Мартин. Ги поканувам власта, опозицијата и сите други што можат да придонесат да се сплотиме како едно, да го решиме случајот и да се разбудиме од овој кошмар иако загубата е најголема за нас како фамилија, да се потрудиме да не се повтори грозниот чин од таа кобна ноќ“

0 comments: (+add yours?)

Post a Comment