Против полициска бруталност на ТВ А1/А2 22 јуни 2011Тамара Атанасоска, Дамјан Георгиевски, Ениса Еминовска и Алек Митров на национален медиум ја претставуваат иницијативата против полициската бруталност

0 comments: (+add yours?)

Post a Comment