Ништо не е расчистено!

... Немало пријавено таков случај… немало знаци на насилство… имало насилство и тоа со скршеници. Понекогаш навистина ми се многу чудни случувањата во нашата држава, ако можеме така да се наречеме. Новинарите буквално спиеја и никој не се обидуваше да најде одгвори за настанот што се случи. Секоја чест за македонската твитер заедница која слободно можам да кажам крена твитер револуција и барање разрешување на случајот.
Го слушам Иво Котевски и му се чудам на изјавите, да не заборавиме дека упати и закани дека ќе поднесувале пријави за сите на интернет што повикувале за насилство, иако таков случај немаше. После некое време изјава даде и Јанкуловска во која вели дека надлежните треба да поднесат одговорност? Стави прст на чело и запраши се кој е одговорен… сигурно не сум јас.
за цела содржина оди кај Boris Kuzmanov

0 comments: (+add yours?)

Post a Comment