За сите кои што ќе излезат на „невиртуелно“ #protestiram

… а многу ве има. Епа пазете сега, шо „виртуелно“ отприлика значело: Not physically existing as such but made by software to appear to do so (за појче клицкај овде). Ама ако, убо е да се протестира дури никој не го здоли… После че се види ој че легни на брашното, а кој че стани брашно.
А тие шо „невиртуелно“, значи ствАрно, одат на улица, пазете неколку работи:
цела содржина на постот од Аждер тука.

0 comments: (+add yours?)

Post a Comment